top of page

Plán výstav / Plan of shows

Konečně jsme na normální hladině UPC!!! Po hárání falešná březost, které jsme se zbavili a hodnota UPC okamžitě klesla na 0,2, což je pro nás dobrý výsledek a ukázka toho, že má Tali ledviny v pořádku i přes tu hrůzu, kterou si prošla. Pro změnu zlobí Daisynka, začal se jí v močovém měchýři usazovat písek a kameny, do toho prodělala zánět, takže už třetí týden léčíme antibiotiky a správným krmivem, její stav se zlepšil od 100%, tak snad dobereme poslední a už bude dobrá, holka jedna. V prosinci jdeme s oběma holkama na kontrolní doppler, pokud bude Tali dobrá, tak můžeme začít plánovat :) Však vy víte co... :) Ještě bychom rádi dodělali DNA profil Tali a možná PKD genetický test, i když má Tali sono čisté.

A ještě z jiného soudku - výstavy. Tento měsíc se účastníme Evropské výstavy psů v Brně, ve dnech 23. - 25.10, neděláme si nikterak velké iluze, máme konkurenci opravdu krásných fen, nicméně budeme rádi, pokud nám přijedete fandit. Další výstavu, kterou máme naplánovanou je Mezinárodní výstava psů v Praze ve dnech 1. a 2.11., třeba se nám povede něco pěkného vyhrát. Hned další týden jedeme do Holandska, kde se chceme porozhlédnout - stále se rozmýšlíme, zda Tali přihlásit či nikoli.

In a nutshell in English: Tali's UPC is now in really good point: 0,2 after really bad inflammation, her season and false pregnancy. We are so happy. In December we do new tests - doppler of both girls, so if will be ok - we can mate Tali. We plan some shows - EuroDog, DuoCacib and too trip to Netherland. Also We want to make DNA profile and maybe PKD test.

1889079_10203149236353163_4880339121871812474_o.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page